Burgerrechten en plichten

Als Nederlander heb je rechten en plichten, of “burgerrechten en -plichten”. Als mens heb je ” mensenrechten “, en die zijn universeel. Zodra je je identificeert met de fictieve identiteit op de id-kaart waar jij slechts ” houder” van bent, pleeg je fraude. Die naam is NIET jouw eigendom, je bent zelfs geen rechthebbende. Daarom staat er op de id-kaart : eigendom vd staat der Nederlanden. Auteursrechten voorbehouden.
Verdiep je eens in de term “auteursrecht”, dan zul je misschien beseffen dat de naam, waarvan je denkt dat die van jou is, in werkelijkheid van je ” heer” (de staat) is, omdat je ouders die gekozen identiteit aan de staat hebben gegeven bij je geboorte. (Geboorte-aangifte, gegeven aan de staat). Vandaar ook de auteursrechten, omdat je ouders de identeit die ze creëerden afgaven aan de staat, en de staat daarmee “rechthebbende” van de naam zijn geworden. Die naam gebruikt de staat voor het verkrijgen van meer staatsschuld, meer belastingheffing, en totale controle, zoals de heer vroeger met zijn horigen.
En de grootste leugen die velen niet willen zien/begrijpen, is dus dat je die naam niet bent. Jij bent een mens van vlees en bloed, die zich kan noemen zoals hij/zij wil.
“The truth will set you free, but first it will piss you of…”

in lak’ech

Advertenties

Over fred doe

Over fred doe: fred doe is een fictieve persoon die door mij, de mens die deze verhalen creëert, is bedacht. Aan deze verhalen kunnen geen rechten of what ever ontleend worden, daar deze ook fictief zijn; ook dit zijn slechts creaties van mij, de vrije mens die deze verhalen bedenkt. Ik ben. In lak'ech.
Dit bericht werd geplaatst in Hersenspinsels. Bookmark de permalink .

Een reactie op Burgerrechten en plichten

  1. bclever2014 zegt:

    Simpel 😉 geen vragen 😀

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s