Carpe Diem!

De nacht van maandag op dinsdag was erg rustig, zelfs Hemi had ons een erg rustige nacht gegund. Braaf šŸ™‚ Pas tegen een uur of negen kwamen we uit onze bedjes, in de mobilhome was het toen al een aangename 17 graden. Ontbijten deden we buiten, voor het eerst, en dat was ook heerlijk…. Niets dan rust, wat vogeltjes, en in de verte wat ganzen. Vandaag, dinsdag 26 januari, was een rustdag. Niet rijden, alleen wat wandelen, lezen, bergkristal zoeken (en vinden!), en gewoon relaxen. De eerste workaway host had al gereageerd, maar helaas ging dat niet door; hun katten konden geen vreemde hond in de buurt hebben, dus helaas… De anderen wachten we rustig even af, we hebben gelukkig geen haast. Het leven is hier zo goedkoop en eenvoudig dat we het met het beetje geld dat we hebben het hier makkelijk maanden, zoniet jaren vol kunnen houden, moest het nodig zijn…. Een erg prettig gevoel!

image

Verder vandaag dus weinig te melden. Niks spannends gebeurd, buiten het vinden van een gekko die op zoek was naar eten, en een verlaten gekko- nest met nog enkele niet-uitgekomen eitjes…

Morgen, woensdag, rijden we waarschijnlijk weer een stukje landinwaarts. Misschien ook wel niet.. We leven met de dag, en daar genieten we met volle teugen van!
Carpe Diem!

In Lak’ech

image

in lak’ech

Advertenties

Over fred doe

Over fred doe: fred doe is een fictieve persoon die door mij, de mens die deze verhalen creƫert, is bedacht. Aan deze verhalen kunnen geen rechten of what ever ontleend worden, daar deze ook fictief zijn; ook dit zijn slechts creaties van mij, de vrije mens die deze verhalen bedenkt. Ik ben. In lak'ech.
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s