The middle…of nowhere

The middle…of nowhere.

Sinds een aantal dagen staan we in het bos bij een klein dorpje met 111 inwoners. 2 straten, 1 hotel, 1 restaurant en een houtzagerij, dat is alles. In dit bos is eigenlijk een soort parking voor mensen die het meer willen bezoeken, met 5 parkeermeters op zonne-energie, want stroom is hier ook niet. Afgelopen weekend waren er wel wat dagjesmensen die kwamen zwemmen of wandelen, maar na het weekend werd het hier heel stil… Ook het weer werd wat minder, we hebben nu elke dag flinke onweersbuien gehad, en het bos is dan ook één blubber-zooitje.

De dichtstbijzijnde aldi ligt een dik half uur rijden van hier, en 10 minuten zuidelijker zitten we in Oostenrijk. Het feit dat we zo afgelegen zitten heeft natuurlijk voordelen; de rust en stilte is hier af en toe oorverdovend. We zijn gisteren lekker in het meer gaan zwemmen, naakt, want ja, er is hier toch niemand die je ziet 😉
Maar er is natuurlijk ook een nadeeltje, en dat is de bereikbaarheid hier. Geen netwerk, dus ook geen contact met de buitenwereld. Geen updates dus op Facebook… Echt “the middle of nowhere” !
Gisteren hebben we een heerlijke wandeling gemaakt, en het was nog even spannend of we de weg wel terug konden vinden.. Uiteindelijk lukte dat, maar het ook niet veel langer moeten duren; Jessie zat op d’r wandel-limiet. Ook Google Maps bood geen uitkomst, want geen verbinding hè? Maar we vonden het dorp weer terug, en vielen ’s avonds natuurlijk als een blok in slaap!
Vandaag schijnt de zon weer, en gaan we een fietstochtje maken. De zadelpijn van vorige week is weer verdwenen, en nu is het hier nog rustig. Na vrijdag zal dat wel veranderen, niet alleen omdat het weekend dan begint, maar ook de schoolvakanties beginnen dan hier… En misschien vinden we onderweg wel een plekje waar we wel even fatsoenlijke verbinding hebben 😉

Zo, nu eerst proberen om dit stukje online te krijgen, en dan verdwijnen we weer even van de online wereld! Tot de volgende!!

In Lak’ech

Advertenties

Over fred doe

Over fred doe: fred doe is een fictieve persoon die door mij, de mens die deze verhalen creëert, is bedacht. Aan deze verhalen kunnen geen rechten of what ever ontleend worden, daar deze ook fictief zijn; ook dit zijn slechts creaties van mij, de vrije mens die deze verhalen bedenkt. Ik ben. In lak'ech.
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s